Haberler

Haberler

Tuzlalı Kadınlar, Aşurenin Bereketini Birlikte Paylaştı

z23.10.2017

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 3 kazanda 1.300 kişilik aşure kaynattı. Aşureler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir tarafından ikram edildi.
Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Tuzla sahilinde gerçekleştirilen aşure ikramına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllüleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, kadın derneklerinin başkan ve yöneticileri, eğitimciler ve vatandaşlar katıldı.
Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından 3 kazanda pişirilen ve her bir malzemesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından alınan aşure, 1.300 kişiye kaselerde ikram edildi. Aşure kazanlarında “Kadına Şiddete Hayır”, “Helinler Ölmesin” mesajı yer aldı. 

Birlikte Çok Güzeliz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek ve beraberindekiler, dualar okuyarak aşureyi servis etti.
Tuzla Belediye Kent Konseyi Kadın Meclisi Arzu Öğüt Şimşek, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya teşekkür etti. Şimşek, “Aşuremizin bereketini paylaşan tüm katılımcılara ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün burada birlikteliğimizi daha çok güçlendirmek için bir aradayız. Unutmayalım ki; birlikte çok güzeliz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı da konuşmasında Kent Konseyi Kadın Meclisi’ni tebrik ederek “Kadınların birlik ve beraberliğini ortaya koyan bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.