Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, “Özel Çocuklarımız”ın Hayallerini Gerçekleştiriyor

z16.11.2017

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, “Özel Çocuklarımız”ın hayatlarında ilkleri ve hayallerini gerçekleştiriyor.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu, komisyona kayıtlı çocuklara ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı çocuklar, aileleri ve Kadın Kent Gönüllüleri eşliğinde Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda ilk kez bowling oynadı. Kadın Kent Gönüllüleri, ‘Özel Çocuklarımız’a atışlarında yardımcı olarak başarmanın mutluluğunu birlikte yaşadı.
Özel Çocuklarımız ve aileleri organizasyon için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.