Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı, Gazetecilere Özel Program Düzenledi

z10.01.2018

Tuzla Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarıyla Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Şelale Eğitim Parkı’nda buluştu. Gazeteciler, mesleki gününü bowling salonunda eğlenerek değerlendirdi. Bölge basınıyla yemekte buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Basının bilgi akışını oluşturmadaki çalışmaları hem bizim hem de vatandaşın işini kolaylaştırıyor.” dedi.
Tuzla Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarına özel bir program düzenledi. Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda düzenlenen ilk etkinlikle buz pisti ve bowling salonu, basın mensuplarının kullanımına sunuldu. Basın mensupları, kendilerini buz pistinde kayma zevkinden mahrumbıraktı, bowling salonunda eğlenerek yarışmayı tercih etti. Takımlarını oluşturan gazeteciler, kulvarlarda bowling topunu yuvarlayarak lobutları devirmek için yarıştı.Bowling salonunda keyifli ve unutulmayacak bir eğlenceyi birlikte yaşayan basın mensupları, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzla Belediyesi Şelale Cafe-Restaurant’ta onurlarına düzenlediği yemeğe katıldı. 

Başkan Yazıcı: Bilgi Akışını Sağlamanız Herkesin İşini Kolaylaştırıyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, organizasyona katılan basın mensuplarına teşekkür ederek günlerini kutladı.Kamunun halka bilgi aktarımı ve halkın doğru bir şekilde bilgilendirilmesini sağlayan basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Yazıcı, “Tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Biz yaptıklarımızı anlatamamaktan, bazen de vatandaş sorduklarına cevap alamamaktan yakınır. Sizlerin bu bilgi akışını oluşturmadaki çalışmanız hem bizim hem de vatandaşın işini kolaylaştırıyor. Bu anlamda önemli çalışmalara imza atıyorsunuz. Vatandaşlarımız kamudan bilgi alımı konusunda basından daha çok faydalanıyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, basın mensuplarının ilçe ve ülke gündemine ilişkin sorularını da yanıtladı.