Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri, Gazetecilerin Gününü Ziyaret Ederek Kutladı

z12.01.2018

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi ve Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri kursiyerleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde TRT İstanbul Stüdyolarını ve Güneş Gazetesi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, TV ve gazetelerdeki günlük haber trafiğini yakından takip etti.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi ve Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri kursiyerleri, ziyaret ettikleri basın kuruluşlarında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın selamını iletip 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı ve gazetecilere çiçek hediye etti. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi ve Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri kursiyerleri, TRT İstanbul stüdyolarında TRT Çocuk kanalında yayınlanan “Haberin Olsun” ekibinin çalışmalarını takip etti. Programın yapımcısı Şeyma Durmaz ile sunucular Gözde Çevik ve Aslı Sezgin’le bir çekimin ardından kurgu, montaj ve yayın sürecini ilgiyle inceleyen öğrenciler, merak ettikleri sorulara da yanıt aldı.
Tuzla Belediyesi eğitim birimleri, Güneş Gazetesi’nde genel yayın yönetmeni Turgay Güler tarafından karşılandı. Tüm öğrencilerle bire bir ilgilenen Güler, gazetenin hazırlanışından okura ulaşana kadar geçen süreci ve ekip olmanın önemi hakkındaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.