Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde 2.750 Anne ve Çocuk Karne Heyecanı Yaşadı

z18.01.2018

3-6 yaş arası çocukların ve annelerinin eğitim aldığı Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nde ilk dönem sona erdi. 1.450 kursiyer anne ile 1.300 kursiyer çocuk, ilk dönem karnelerini alarak yarı yıl tatiline çıktı.
Orhanlı, Aydınlı, Emlak Konut, Mimarsinan, Şifa ve Yayla olmak üzere toplam 6 şubede eğitim hizmetlerini sürdüren Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminde toplam 2.750 kursiyere eğitim verdi. Tuzla Belediyesi Emlak Konut Anne Çocuk Eğitim Merkezi şubesinde düzenlenen karne törenine Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ile birim müdürleri de katılarak kursiyerlerin heyecanına ortak oldu. Karne programında çocuk kursiyerler sanatsal etkinlikleri ile sahne aldı, kursiyer annelerin yaptıkları el sanatları sergilendi. Programda çocuklara karne ve annelere sertifikaları dağıtıldı. Karne programı günün anısına pasta kesimi ile sona erdi.

Projelerimiz ve Hizmetlerimiz Örnek Alınıyor
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, karne programında yaptığı konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın selamını iletti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın sosyal belediyecilik hizmetlerine verdiği önemi dile getiren Özcan, “Tuzla halkının her alanda olduğu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerden, eğitim hizmetlerinden de en üst düzeyde yararlanması için imkan sağlıyoruz. Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde olduğu gibi bir çok projemiz ve hizmetimiz yurt çapında örnek alınarak uygulanıyor. Hem yavrularımız hem de annelerimiz eğitim merkezlerinde çok güzel eğitimlerden geçiyorlar. Tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyor, yarı yıl tatilinin ardından tekrar buluşmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.