Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Karne Şenliği Düzenledi

z19.01.2018

Tuzla’da takdir belgesi alan öğrencilere, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın başarı madalyası hediye edildi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın hizmete kazandırdığı eğitim birimlerinden olan Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk döneminde 3.538 öğrenciye 42 farklı kurs, kulüp ve atölye çalışması düzenledi. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Tuzlalı öğrencilerin birinci dönem karne heyecanını Karne Şenliği düzenleyerek paylaştı. İçmeler, Orhanlı, Aydınlı, Mimarsinan ve Yayla Bilgi Evleri, öğrencilerin karne aldığı günde unutulmayacak anlara tanık oldu. Karne ve takdir belgesi ile Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’ne gelen öğrencilere, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın hediyesi olan başarı madalyası verildi. Bilgi Evleri öğrencileri, şubelerde düzenlenen şenliklerde yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu eğlenceli aktiviteler ile yaşadı. Öğrenciler, dönemin yorgunluğunu şubelerde düzenlenen etkinliklerde attı.
Karne törenine katılan Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eğitim hizmetlerine verdiği önemden bahsetti. Özcan, “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’nın yoğun gayretleriyle eğitime çok ciddi destek veriyoruz. 3 eğitim birimimizde 10 binin üzerinde kursiyerimiz eğitim alıyor. Bugün tatil başladı ama biz tatil döneminde birimlerimizde yeni dönem hazırlıklarımızı sürdüreceğiz” dedi.