Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı, Meslektaşlarıyla Tıp Bayramı’nda Buluştu

z14.03.2018

Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Sağlık Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık sektörünün temsilcileri ve aileleri onuruna akşam yemeği düzenledi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Tuzla İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Karakaşlı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, birim müdürleri, ilçede görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı. 

Karakaşlı, Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti
Tuzla İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Karakaşlı, yemekte yaptığı konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Karakaşlı, “Tuzla Belediye Başkanımız, meslektaşımız Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde Tuzla Belediyemiz bizi hiçbir zaman unutmadığı gibi 14 Mart Tıp Bayramı’nda da yine birlikteyiz. Kendilerine yaptıkları bu organizasyon için teşekkür ediyorum” dedi. 

Mesleğimle Gurur Duyuyorum
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mesleğin deontolojisine dikkat ettiğini belirterek bunu belediye başkanlığında da sürdürdüğünü söyledi. Belediye Başkanlığı ile doktorluğun ortak yönlerine dikkat çeken Başkan Yazıcı, “Yaptığım her işte tıbbi deontolojiye çok dikkat etmeye çalıştım. Hatta bir çok meslek grubuna her bir mesleğin deontolojik kuralları vardır diyerek seslendim. Buna hep uymaya da çalıştım. Doktorluk mesleğinin onurunu gurunu yaşarken bu camianın içinden, aranızdan biri olmaktan da her zaman mutluluk duydum. Belediye Başkanlığı geçicidir, doktorluk bakidir, mesleğimden gurur duyuyorum, mutluyum. İnsanların malının, canının ve namusunun teslim edildiği kutsal bir meslekte olmanın onur ve gururunu her zaman yaşadım. Allah’a şükrediyorum belediye başkanlığında da bunu yaşadım. İnsanların hakikaten bu çok önemli kutsal değerlerini emanet edebilmesi, mezara kadar gidecek sırlarını belediye başkanlığında da verebilmesinin gururunu yaşamaktan ayrıca da gurur duyuyorum” dedi. 

Sağlık Hizmetinin Öncülüğüne İnanıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, görev süresince sağlık hizmetleri ve yatırımlarına özen gösterdiğini söyledi. Başkan Yazıcı, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sağlık konusundaki isteklere bir hekim edası yaklaştık. Bunu hem tıbbi deontoloji hem de kentin olmaz olmazları şeklinde değerlendirdik. Birinci basamak, ikinci basamak ve halk sağlığı açısından her türlü tedbiri sağlık çalışanlarımız ile birlikte gerçekleştirdik. Mağlık sektöründe yaptığımız tüm hizmetlerde vatandaşımızın en merkezi ilçelerde bile almakta zorluk çektiği hizmetleri en iyi şekilde alıyor olmasından dolayı mutluluk duyuyor ve Tuzla halkı adına bütün doktor arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. Belediye başkanının görev alanında olsun veya olmasın her konuda istek ve şikayetler bize gelir ama sağlık sektöründe az şikayet almaktan gurur duyuyorum. Tuzla’da sağlık alanında memnuniyet göstergeleri açısından hepinize teşekkür ediyorum. 365 gün, her zaman yanınızdayız. Sağlık konusunda hizmet veren her şeyin bizim öncülüğümüz olması gerektiğini bilerek ve inanarak yapıyoruz. Elimizden gelecek olan ne varsa istemekten sakın çekinmeyin, biz çözüm için hizmet ediyoruz” dedi.
14 Mart Tıp Bayramı yemeği, ney sanatçısı Özcan Özkaya’nın müzik dinletisi ile sona erdi.