Haberler

Haberler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tuzla’da Coşkuyla Kutlandı

z21.05.2018

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da törenle kutlandı.
Tuzla sahil Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan bayram kutlama programı, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan törenle devam etti. Törene Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Türker Poyraz, Tuzla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tolga Demir yaparak gençlerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Tören, öğrencilerin şiirlerini okuması, halk oyunları ekiplerinin folklor gösterileri ve sporcuların gösterileri ile devam etti. Tuzla Belediyesi Taekwondo Takımı’nın gösterisi ilgiyle izlendi. Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 19 Mayıs Oratoryosunu seslendirdi.
Tuzla’da Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, ödüllerini Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve ilçe protokolünün elinden aldı.