Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi, Fenerbahçe’nin Final Four Heyecanını Led Ekrandan Yaşattı

z21.05.2018

Tuzla Belediyesi, Fenerbahçe Doğuş basketbol takımının Final Four yarı final ve final müsabakaları için sahil tören alanında dev led ekran kurdu. Final maçında 5 sayı farkla yenilerek 2. olan Fenerbahçe Doğuş’un zevkli mücadelesini, yüzlerce Tuzlalı heyecanlı bir şekilde led ekrandan takip etti.
THY EuroLeague heyecanı, 18 Mayıs’ta Fenerbahçe- Zalgiris Kaunas maçı ile başladı. Rakibini 76-67’lik skorla mağlup eden Fenerbahçe, aynı akşam CSKA Moskova’yı 92-83 yenen Real Madrid ile Avrupa Şampiyonluğu final maçında eşleşti. Temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, Real Madrid'e 85-80 yenilerek ikinci oldu. Avrupa Ligi’nde 3. kez final oynayan Fenerbahçe Doğuş’un Final Four müsabakaları, Tuzla Belediyesi tarafından sahil tören alanına kurulan dev led ekrandan yayınlandı. Tuzla ve yakın çevresinde oturan Fenerbahçeliler, sarı-lacivert renklerle donattıkları alanda maçları ilgiyle takip etti.
Fenerbahçe taraftarları, sahil tören alanına led ekran kurulumu ve organizasyon için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.