Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Sezon Açılışında Evcilik Oyunu’nu Sahneledi

z18.10.2018

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü “Evcilik Oyunu” isimli tiyatro ile yeni sezonda perdelerini açtı. Oyunu izleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gençlerimizin başarısı takdire şayandır. Hepsi profesyonel gibiydi. Gurur duyduk” dedi.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü, Adalet Ağaoğlu’nun seyirci karşına çıkan ilk yapıtı olma özelliğini taşıyan “Evcilik Oyunu”nu Muhammet Atalay’ın yönetmenliğinde sahneledi. İdris Güllüce Kültür Merkezi’ndeki oyuna Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile merkezin öğrencileri ve veliler de yoğun ilgi gösterdi. Boş yer kalmayan salonda basamaklar ve koridorlardan oyunu izleyen gençler, arkadaşlarını alkışlarıyla destekledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, tiyatronun ardından sahneye çıkarak yönetmen ve oyuncularla tek tek tokalaştı, hepsini ayrı ayrı tebrik etti.

Beklentilerin Çok Ötesinde Bir Oyun Sahnelendi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, tiyatro kulübünü tebrik etti. Başkan Yazıcı, “Performans sanatı her zaman en iyi iletişim yöntemi ve metodudur. Gerçekten çok güzel hazırlanmışsınız. Sahnelerin geçişi ve replikleriniz gerçekten harikaydı. Beklentilerin çok ötesinde bir oyun sahnelediniz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Hepiniz bir profesyonel gibiydiniz. Tebrik ediyorum. Gençlerimizin başarısı takdire şayandır. Ne kadar güzel bir ekibe sahibiz. Tuzla olarak gurur duyduk. Sanatın ve kültürün her zaman destekleyicisiyiz. Bundan sonra da ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü yönetmeni Muhammet Atalay da yaptığı konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Atalay, “Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı gerçekten bu zamana kadar elinden gelenin fazlasını yaptı. 6 yıldır bir çok tiyatro eseri sergiledik. Başkanımız hiçbir karşılık beklemeden maddi manevi tüm desteğini sonuna kadar verdi. Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.