Haberler

Haberler

‘Şoför Nebahat’, Tuzla’da Seyirciyle Buluştu

z22.10.2018

Yeşilçam’ın unutulmaz eserlerinden Şoför Nebahat, bu kez tiyatro sahnesinde seyirciyle buluştu. 2 perdelik müzikli oyun Şoför Nebahat, Tuzla Belediyesi Şifa Kültür Merkezi’nde sahnelendi.
Çiğdem Tunç Tiyatrosu oyuncuları tarafından sergilenen oyunu Barış Bölükbaşı yazdı, Çiğdem Tunç yönetmenliğini yaptı. Oyunda Çiğdem Tunç, Murat Parasayar, Abidin Yerebakan, Sema Aras, Melih Çardak, Deniz Salman, Gökçe Çiçek Özülkü, Onur Sarıaltın, Deniz Değirmenci, Alper Çorumluoğlu, Çağrı Erceber, Soykan Kişioğlu rol aldı. Yeşilçam’dan arkadaşlık, dayanışma ve iyiliğin konu alındığı oyunda Şoför Nebahat ve çevresindekilerin yaşadıkları beyaz perdeden sahneye taşındı. Tuzlalı sanatseverler, oyun bitiminde tiyatrocuları ayakta alkışladı.
Oyunda hem yönetmen hem de oyuncu olarak görev alan Çiğdem Tunç, tiyatronun ardından yaptığı konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Tunç, “Siz sevgili kadirşinas Tuzla halkı ile bizleri buluşturan, sanata sanatçıya sahip çıkan, bizi seyircimizle buluşturduğu için alkışların en büyüğünü Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi Yazıcı için istiyorum.” dedi.