Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, İlçe Gençliğini Turnuvalarda Buluşturuyor

z21.01.2019

Tuzla Belediyesi, salon sporlarını yaygınlaştıran, ilgi oluşturan etkinlikler ve organizasyonlarını sürdürüyor. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, masa tenisi turnuvasının ardından Futsal Turnuvası düzenledi.
14-20 Ocak tarihleri arasında İbni Sina Ortaokulu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada 14-25 yaş aralığındaki 32 takım mücadeleye katıldı. 50’nin üzerinde takımın başvuru yaptığı organizasyonda 32 takım kura çekimi ile belirlendi. Tek maç eleme usulü ile oynanan maçlar 5 gün sürdü. Zevkli ve çekişmeli mücadeleler sonucu Young Crew 2 ve İllegal Takımları 3. olabilmek, Barbaros’un Askerleri ile Allah’ını Seven Defansa Gelsin takımları da şampiyonluk için eşleşti.
İllegal takımını 8-2 mağlup eden Young Crew 2 takımı, turnuvayı 3. sırada tamamladı. Final maçında Barbaros’un Askerleri, Allah’ını Seven Defansa Gelsin takımını 6-4 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
Turnuvada ilk 3’e giren takımlara kupa ve madalyaları Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı adına Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada tarafından verildi. Turnuvanın şampiyonu Barbaros’un Askerleri oyuncularına eşofman takımı hediye edildi.