Haberler

Haberler

Gurur Duyuyoruz

z11.10.2019

Tuzla Belediyesi Spor Kulübü’nün lisanslı sporcuları, başarılarına hız kesmeden devam ediyor.
Tuzla Belediyesi Spor Kulübü Kickboks Antrenörü Erdal Mırat, Mahmut Mırat ve İsmail Tolga Kumral, Norveç’te düzenlenen Scandinavian Açık Kick Boks Avrupa Turnuva ’sına, katıldı.
63 kg Full contacta Mahmut Mırat şampiyonluk aldıktan sonra ikinci branşta da 63 kg kick Lıghit contacta yine şampiyonluk alarak iki şampiyonluk İle turnuvayı tamamladı.
İsmail Tolga kumral, 75 kg  k1 Rules contacta birinci maçını aldıktan sonra sakatlanma sonucu turnuvaya veda etti.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Spor Kulübü’müzün lisanslı sporcuları, uluslararası müsabakalarda İstiklal Marşımızı okutmaya, bayrağımızı gururla dalgalandırmaya devam ediyor. Gençlerimizi, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
Gençlere her imkânın sağlandığı, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle birlikte sportif etkinliklerin de olduğu Tuzla’da, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tuzla İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle sürdürülen, Tuzla’da Spor Zamanı Projesi’nde yüzmeden tenise, basketboldan eskrime, voleyboldan okçuluğa farklı branşların yer aldığı kurslarla birlikte okullara yapılan spor alanları ile sağlıklı nesiller yetiştiriliyor.