Eğitim

Eğitim

Tuzlalı Öğrenciler, İBB’den Eğitim Yardımı Almaya Tuzla Belediyesi’nin Araçlarıyla Ücretsiz Gitti

z31.10.2016

Tuzla Belediyesi, İBB'den eğitim yardımı alacak öğrencilerin ulaşımını ücretsiz sağlıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da şehit çocukları, yetim, öksüz ve engelli öğrencilere eğitim yardımında bulunuyor. Eğitim yardımından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından tespiti yapılan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri yararlanıyor. Tuzla'da yaşayan ve İBB tarafından eğitim yardımı yapılması uygun bulunan öğrenciler, bu haktan 31 Ekim ve 1 Kasım günlerinde yararlanıyor.

Tuzla Belediyesi de her yıl olduğu gibi bu yıl da, eğitim yardımı alacak öğrenciler ve ailelerinin ulaşımını kendi araçlarıyla ücretsiz sağlıyor. Araçlar, saat 09.00'da Tuzla Belediyesi önünden hareket ediyor ve işlemlerini tamamlayan öğrencilerin Tuzla'ya geri dönüşü sağlıyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eğitim yardımından yararlanan öğrencilerin istenilen belgelerle birlikte bu yolculuğa katılabileceğini söyledi. 'Eğitim Kenti Tuzla' vizyonuyla ilçeyi eğitim merkezi haline getirdiklerini belirten Başkan Yazıcı, öğrencilere bu imkânı sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş'a teşekkür etti.