400 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi

Bölgemizde devam eden TOKİ ve KİPTAŞ konutları ile özel sektör konut projeleri stoklarının dolması, 12.000 konutluk yeni TOKİ projelerinin başlaması, İstanbul metropolitan yapı içerisindeki çalışan nüfus yoğunluğu ve Kocaeli – İstanbul geçişindeki stratejik konumu vesilesiyle gündüz nüfusunun yerleşik nüfusunun birkaç katına çıkması ile hem Tuzlalıların hastane ihtiyaçlarını karşılamak ve hem de İstanbul’un girişinde Anadolu’dan gelen hastaların karşılanması amacıyla ilçemiz sınırları içerisinde Sayın Başkan Dr. Şadi YAZICI’nın şahsi gayretleri ile Tuzla’ya 400 yataklı yeni bir Devlet Hastanesi inşa ediliyor.

Eski lastiğin yeri olarak bilinen, Belediye binamızın kuzey yönünde konumlanan ve D-100 Karayoluna cephesi bulunan 4079 parsel sayılı 50.000 m2’lik taşınmaz üzerine Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak hastanenin Mimari Avan projesi çalışmaları tamamlanarak inşaatına başlanmıştır.

400 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi

HABERE BENZER DİĞER İÇERİKLER HABERE BENZER DİĞER İÇERİKLER