Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tuzla Gençliği, Tuzla Gençlik Gemisi'nde

z04.12.2014

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ilçe gençliğinin hizmetine sunduğu Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi, hem kursları hem de sohbet programlarıyla gençliğin buluşma mekanları arasında yer alıyor.
Tuzla İDO İskelesi’nde hizmet veren Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi, sanat, kültür ve spor kulüpleriyle ilçe gençliğine hizmet veriyor. Tuzla’nın eşsiz manzarası eşliğinde çeşitli branşlarda eğitim alan gençler, kendilerine özel düzenlenen sohbet programlarında da ünlü yazar ve akademisyenlerle bir araya geliyor, bilgi dağarcığını geliştiriyor.
Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi, açılışının ardından sohbet programının ilk konuğu olarak yazar Sadık Yalsızuçanlar’ı ağırladı. Gençlik Gemisi, aynı ay içinde Engin Noyan’ın Ab-ı Hayat Sohbetleri ve Prof. Dr. Şener Dilek’in Gençlerle Sohbet programlarına ev sahipliği yaptı. Mekansal farklılığın oluşturduğu atmosferde yakın mesafelerle kurulan sohbet ortamlarında yazarlar, gençlere çeşitli konularda duygu ve düşüncelerini anlatıyor, gençler de merak ettikleri sorulara ilk ağızdan yanıt alıyor.