Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

9 Üniversitenin Öğrenci Temsilcileri Tuzla’da Ağırlandı

z02.03.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Eğitim Kenti Tuzla’ projesi kapsamında 9 üniversitenin öğrenci temsilcileri ilçede ağırlandı.

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan ve Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Eğitim Şefi Celalettin İlhan, 9 üniversiteden 30 öğrenci temsilcisini Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde ağırladı. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Üniversiteliler Platformu’nun organizasyonunda gerçekleştirilen kahvaltıya Gedik Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Beykent Üniversitesi ve Medeniyet Üniversitesi’nden öğrenci temsilcileri katıldı.
Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi ile üniversiteler arasındaki eğitim, spor, sosyal, kültürel ve bilimsel alanlarda ulusal ve uluslararası proje, organizasyon ve eğitim programları düzenlemek amacıyla gerçekleştirilen işbirliği protokolü hakkında bilgi verdi. İşbirliği protokolünün Tuzla ve eğitim kurumları açısından öneminden bahseden Özcan, bu kapsamda her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi.