Meclis Kararları

Meclis Kararları

Meclis Kararı 04.01.2017 - 011

z27.01.2017

T.C.
TUZLA
BELEDİYE BAŞKANLIĞI



                                    MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ
-04.01.2016-

KARAR NO
.......011......

KARARIN
KONUSU

  Yönerge (Revizyon) Hk.

Belediye meclisini teşkil eden zevat

Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet ÇABUK’un Başkanlığında; Üyelerden, Serhan KURAL - İbrahim Nazmi İŞ - Salih ÇEVİK – Soner BİBER -  Derya BACACI -  İlker GÖKDEMİR -  Köksal YÜZBAŞIOĞULLARI – Nuri ÖZYAVUZ – Mehmet AL -Turkut OKUR – Çiğdem ARSLAN - Bahrem KURUAĞAÇ - Salih GÜNDOĞDU – Mehmet KİNSİZ - Kasım DURMAZ – Murat KANT - Önder POLATOĞLU – Cengiz GÜLOĞLU – G.Hale Ö.COŞKUN – Yücel TÜRK – Gökhan ATABEK - Maksut KARACA – Mustafa SEVİM - Necmettin BULUT – Hüseyin İLDAN - Cengiz SUNAR ’ın iştiraki ile toplandı.

Ö N E Rİ  :

    HUKUK, TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU RAPORU 

Rapor Tarihi              : 03.01.2017             

Rapor No                      : 2017/8                                                                              

Konu                          : Yönerge (Revizyon) Hk.             

           KOMİSYON İNCELEMESİ :

          Tuzla Belediye Başkanlığının sorumluluk sahası içerisinde bulunan ve yeni yapılacak olan çardak ve pergolaların, tente ve sundurmaların yapımının mevzuat ve şehir estetiğine uygun şekilde teşekkülünü sağlamak için uygulanacak usul ve esasları düzenlemek amacıyla hazırlanan ve 05.06.2015 tarih, 95 sayılı Meclis Kararıyla kabul edilen yönergenin revizyonu (Düzenlenmiş hali) yazımız ekinde olup, yönergenin Meclis tarafından görüşülerek karara bağlanması hususunun, Makamınızca da uygun görülmesi halinde yazımızın Meclise havalesini arz ederim. Şeklinde hazırlanan Yapı Kontrol Müdürlüğünün 07.11.2016 tarihli ve 5989 sayılı teklifi Komisyonumuzca incelenmiştir. 

          KOMİSYON GÖRÜŞÜ: 

         “Yönerge (Revizyon)ile ilgili teklif dosyası Komisyonumuzca incelenmiş olup; teklifin Müdürlüğünden geldiği şekliyle kabulü, Komisyonumuzca oybirliğiyle uygun görülmüştür.

          Meclisimizin Onayına Arz olunur. 

            HUKUK, TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU: Salih ÇEVİK (Kom.Bşk.), Mehmet AL (Kom.Bşk.V), Bahrem KURUAĞAÇ (Rpr.), Önder POLATOĞLU(Üye), Cengiz SUNAR(Üye). 

          K A R A R : Yönerge (Revizyon)” ile ilgili Hukuk, Tarifeler ve İsimlendirme Komisyonunun 03.01.2017 tarihli ve 2017/8 sayılı raporunun, Komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, Tuzla İlçe Belediye Meclisinin, 6’ncı Seçim Dönemi, 4’üncü Toplantı Yılı, Ocak Ay’ı Toplantılarının 04.01.2017 Çarşamba günü yapılan 2’nci Birleşimi, 1’inci Oturumunda oybirliği ile kararlaştırılmıştır.

    Ahmet ÇABUK
Meclis 1’inci Başkan

      Murat KANT
      Divan Katibi

İlker GÖKDEMİR
 Divan Katibi

 

 

 

 

      G Ö R Ü L D Ü

     Dr. Şadi YAZICI
     Belediye Başkanı