Güncel

Güncel

Gönül Elleri Çarşısı’nın Etüt Sınıfı, Darüşşafaka’nın Kapısını Açtı

z30.08.2014

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’nun etüt sınıflarında eğitim alan Esra Güven, Darüşşafaka’da ortaokuldan üniversiteye kadar ücretsiz kolej eğitimi alma hakkı kazandı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın sosyal belediyecilikteki örnek uygulamalarında yüzleri güldüren bir gelişme daha yaşandı. Yardım kuruluşu çatısı altında eğitimden sağlığa kadar yaşamın her alanında aktif faaliyet gösteren Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, okulların açılmasına sayılı günler kala yetim bir öğrencinin başarısının mutluluğunu paylaştı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’nun Orhanlı’daki etüt sınıfında gönüllü öğretmen İnci İşli ve eğitimcilerden eğitim alan Mevlana İlkokulu öğrencisi Esra Güven, Darüşşafaka’nın sınavını kazanarak bu okula yerleşti.

Başkan Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya Teşekkür Ziyareti
Esra Güven, kayıt işlemlerinin ardından ailesi ve Kadın Kent Gönüllüleri ile birlikte Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 11 yaşındaki Esra Güven’e bir adet tablet hediye etti. Esra Güven annesiyle birlikte Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya bir buket çiçek vererek teşekkür etti.
Genç öğrenciyi tebrik eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Esra Güven’e “Sen, çok zor bir sınavdan başarıyla ayrıldın. Bu mücadelen ve başarını tebrik ediyorum. Biz her zaman senin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.