Haberler

Haberler

3 Kuşak, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde Birbirine Sevgiyle Sarıldı

z13.12.2017

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi, 7’den 70’e 3 kuşağın buluşmasına ev sahipliği yaptı. Büyüklerimizin bilgi ve tecrübesi, gençler ve çocukların enerjisiyle buluştu, ortaya çıkan sinerji ile keyifli bir gün yaşandı.
Tuzla Belediyesi Çocuk ve Gençlik Komisyonu, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde kuşaklar buluşması düzenledi. Kuşaklar buluşmasına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Çocuk ve Gençlik Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi yöneticileri, Kadın Kent Gönüllüleri, Yaşlılar Merkezi sakinleri, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi çocuk kursiyerleri ve Piri reis Ortaokulu anasınıfı öğrencileri katıldı. 

Büyüklerimiz, Çocuklar ve Gençlere Evlat Sıcaklığıyla Sarıldı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinleri ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Dr. Fatma Yazıcı, ismen tanıdığı büyüklerimizin elini öpüp hal hatır sordu.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve Piri Reis Ortaokulu öğrencileri kuşaklar buluşmasında gruplar halinde büyüklerimiz ile sohbet etti. Çocukları ve torunlarıyla yaşıt misafirleriyle yakından ilgilenen ve sohbetlerden keyif aldığı gözlenen büyüklerimiz duygusal anlar yaşadı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, minik öğrenciler ile birlikte büyüklerimize günün anısına karanfil hediye etti.
Kuşaklar buluşması, öğrencilerin animatörler eşliğinde eğlencesiyle sona erdi.