Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Yarı Yıl Tatiline Gençlik Konseriyle Başladı

z22.01.2018

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yarıyıl tatili gençlik konseriyle başladı. 3.358 kursiyere hizmet veren Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nin konserinde müzik kulübünde şan, bağlama, gitar, balaban, piyano, keman eğitimi alan öğrenciler sahne aldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla hizmete kazandırdığı eğitim birimleri arasında yer alan Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini geride bıraktı. 14-25 yaş aralığında 3.358 öğrenciye 30 farklı kulüp çalışma ve üniversite hazırlık kursları eğitimi veren Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, yarıyıl tatiline kursiyerlerinin sahne aldığı Gençlik Konseri ile başladı. Gündüz okullarında karne heyecanı yaşayan gençler, akşam Tuzla Belediyesi Sahil Sahnesi’nde bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Gençlik Kulübü’nde şan, bağlama, gitar, balaban, piyano, keman eğitimi alan öğrenciler, arkadaşlarına unutamayacakları bir konser düzenledi. Kursiyerlerin yanı sıra Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde daha önce eğitim alan “Grup İkibuçuk” da eski arkadaşlarına sahneden seslendi. Tuzgem Bosses adlı rap grubu da sözlerini yazıp besteledikleri “Tuzgem Var” isimli rap parçasıyla sürpriz yaptı.
Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, selamlama konuşmasında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın içinde tiyatro sahnesi ve spor kompleksi de olan tam donanımlı bir Gençlik Merkezi’ni ilçeye kazandıracağını söyledi.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri de eğitim hizmetleri, sosyal ve kültürel faaliyetler için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti