Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Hedefine Emin Adımlarla İlerliyor

z22.01.2018

Tuzla Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligdeki ilk sezonda önemli bir başarıya imza attı. Tuzla Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin ilk yarısını 3.sırada tamamlayarak 1.Lig hedefi için önemli bir adım attı.
2014 yılında Türev Engelliler Spor Kulübü adı ile kurulan ve Ağustos 2017’den itibaren Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü adını alan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tuzla Belediyesi çatısı altında önemli bir başarı yakaladı. Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü, ligin ilk yarısında oynadığı 10 maçta 7 galibiyet elde etti, ligin en az sayı yiyen takımı ünvanının da sahibi oldu. Aydın, Samsun, Diyarbakır, Konya, İzmir, Van ve Batman illerini temsil eden takımları mağlup eden ve ligde oynadığı son 6 maçı kazanarak güzel bir seri yakalayan Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü, ligin ilk yarısını liderin 3 puan gerisinde 3.sırada tamamladı.
Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü yöneticileri, basketbol takımının kurulduğu ilk günden beri kendilerine destek veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.