Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi, Her Yıl Olduğu Gibi Yarıyıl Tatilinde Okulları Temizliyor

z22.01.2018

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ilk döneminin son zilinde öğrenciler karne alıp tatile girdi, Tuzla Belediyesi de her yıl olduğu gibi bu yıl da okullarda yarıyıl tatili temizliğine başladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla, eğitim neferleri sadece eğitim hizmetine odaklanıyor. Tuzla Belediyesi her yıl yarıyıl ve yaz tatilinde yaptığı okul temizliği hizmetini bu yıl da sürdürüyor. Yarıyıl tatilinin başlamasıyla Tuzla Belediyesi’nin özel temizlik ekibi de okullarda hizmetini sürdürüyor. Resmi anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerin tüm sınıfları, idari bölümleri, genel kullanım alanlarını detaylı bir şekilde temizleyen ekipler, öğretmen ve öğrencilerin temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim-öğretim faaliyetini sürdürmesine olanak sağlıyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Öğretmen ve öğrencilerimiz, vakitlerinin büyük çoğunluğunu okulda aynı havayı teneffüs ederek geçiriyor. Onlara temiz ve sağlıklı bir ortam sunmak için her tatil döneminde temizlik yapıyoruz. Okul tadilatlarını da yaz döneminde yapıyoruz. Belediye olarak sosyoekonomik durumu zayıf 30 okulda temizlik görevlisi istihdam ediyoruz. “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonumuzla okullarımıza, öğrencilerimize ve eğitim hizmetlerine destek veriyoruz. Geleceğe yönelik en önemli hizmet ve yatırımın eğitime yapılan hizmet olduğuna inanıyoruz” dedi.