Haberler

Haberler

Tuzla'da Özel Okullar 'İyiliğe Varız' Dedi

z09.02.2018

“Eğitim Kenti Tuzla”da Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçede ilk, orta ve lise dereceli eğitim veren özel okullar, sosyal sorumluluk projeleri için bir araya geldi.
“Eğitim Kenti Tuzla”da Tuzla Belediyesi’nin üniversitelerle işbirliğine özel okullarla işbirliği projesi de eklendi. Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçedeki özel okullar başta sosyal sorumluluk projeleri olmak üzere toplumsal fayda sağlayan projeler için bir araya geldi. Tuzla Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya İlçe Milli Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Bora, Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek ile Tuzla’daki özel okulların yöneticileri katıldı.

İmkanlarımızı ve Ortak Aklımızı, Toplumsal Faydaya Dönüştüreceğiz
Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, işbirliğinin Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonu kapsamında yer aldığını söyledi. “Hepimizin ortak kaygısı, çocuklarımızın en iyi eğitimi alması ve gelecek neslin bizden aldığı emaneti daha ileriye taşımasıdır” vurgusunda bulunan Bulut, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Gençlerimizin bilinçli, yaşadığı hayatın farkında olan, gelecek adına planları ve programı olan, sosyal sorumluluklar ile kendini geliştiren bireyler olmasını önemsiyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizi sosyal sorumluluk projelerine katarak mümkün olduğunca toplumun her kesimine ulaşmayı amaçlıyoruz. Sahip olduğumuz imkanlarımızı ve ortak aklımızı toplumsal faydaya dönüştüreceğiz” dedi.

Tuzla’nın Özel Okulları, Tuzla Belediyesi ile Sosyal Sorumluluk Projeleri Geliştiriyor
Tuzla İlçe Milli Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Bora da Tuzla Belediyesi ve özel okullarla sosyal sorumluluk projelerini desteklediklerini söyledi.
Özel okulların yöneticileri de kurumlarında hazırladıkları sosyal sorumluluk projeleri, işbirliğiyle ilgili fikirlerini, öğrenci-öğretmen-veli üçgeninde yapılacak projeler hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Özel okulların yöneticileri, Tuzla Belediyesi’ne bu birliği sağladığı için teşekkür etti.
Toplantıda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı ile Tuzla Belediyesi’nin Van’ın Saray ve Özalp kardeş ilçelerinde yaşayan çocuklara yardım kampanyası üzerinde görüş alışverişinde de bulunuldu.