Haberler

Haberler

Tuzlalılar, Başkan Yazıcı ve Eşinin Tıp Bayramı’nı Kutladı

z14.03.2018

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu, Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda aktif görev alan Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’yı ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda aktif görev alan Kadın Kent Gönüllüleri ilk ziyareti Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya gerçekleştirdi. Meslekte 20. yılını kutlayan Dr. Fatma Yazıcı’ya çiçek hediye eden Kadın Kent Gönüllüleri, samimi anlar yaşadı. 

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitimi Merkezi, Dr. Fatma Yazıcı’yı Ziyaret Etti
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyer anneler, öğrenciler ve eğitmenler Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı’yı ziyaret etti. Hemşire ve doktor önlükleri ile gelen minik kursiyerler, Dr. Fatma Yazıcı’ya 14 Mart Tıp Bayramı için şiir okudu ve hediye takdim etti.

“Özel Çocuklarımız”dan Anlamlı Ziyaretler
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı çocuklar, aileleri ve Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’yı ayrı ayrı ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Ziyaret esnasında özel çocuklarımızın sevgi ve ilgisi ile karşılaşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, özel çocuklarımızla tek tek sohbet etti.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda aktif görev alan Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri ile birlikte Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, 14 Mart Tıp Bayramı’nda kendilerini ziyaret ederek mesleki günlerini kutlayan ziyaretçilerine teşekkür etti.