Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi’nin Ev Sahipliğinde ‘Dostluk Konseri’ Düzenlendi

z16.04.2018

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Müzik Gönüllüleri Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ve Tuzla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, “Dostluk Konseri”nde bir araya geldi.
İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde verilen konseri iki koronun şefleri Cem Kafkas ve Seda Gökkadar yönetti.
Mart ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen ortak konserin ardından Tuzla Belediyesi’nin davetlisi olarak Tuzla’ya gelen KKTC Müzik Gönüllüleri Derneği TSM Korosu, 2 koronun muhteşem uyumu içerisinde Tuzlalılar’a muhteşem bir müzik ziyafeti sundular. 2 bölümden oluşan konserde ilk olarak konuk koro, şarkılarını şefleri Cem Kafkas yönetiminde seslendirdi. İkinci bölümde ise Tuzla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Korosu Şef Seda Gökkadar yönetiminde Türk Sanat Müziği eserlerini yorumladı.
Konserin son bölümünde iki koronun şefleri Cem Kafkas ve Seda Gökkadar beraber düet yaptı. İki korunun birleşmesi ile yaklaşık 100 kişiden oluşan koro, Türk Sanat Müziği eserlerini hep bir ağızdan seslendirdi. Konser, “Türkiyem” şarkısının 2 koro ve konuklar tarafından bir ağızdan söylenmesiyle sona erdi.
Tuzla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Şefi Seda Gökkadar ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Müzik Gönüllüleri Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Cem Kafkas, konserin ardından karşılıklı olarak hediyeleşti. 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Müzik Gönüllüleri Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Cem Kafkas, davet ve organizasyon nedeniyle Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.