Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi 4. Geleneksel Liseler Arası Tiyatro Festivali Başladı

z16.04.2018

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Bölümü ve Tuzla’daki 12 lisenin Tiyatro Bölümü öğrencileri, Tuzla Belediyesi 4. Geleneksel Tiyatro Liseler Arası Tiyatro Festivali’nde sahne alıyor.
Tuzla Belediyesi 4. Geleneksel Liseler Arası Tiyatro Festivali, Tuzla Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Tuzla Sahil sahnesindeki oyunu ile başladı. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Bölümü öğretmenleri tarafından ücretsiz eğitim verilen liseli gençler, tiyatroda yeteneklerini sahneliyor. Eğitimin yanı sıra ulaşım, salon, dekor, kostüm, ses ve ışık desteği sağlanan festival, 2 hafta sürecek.
Tuzla Belediyesi 4.Geleneksel Liseler Arası Tiyatro Festivali’nde bu yıl sırasıyla Tuzla Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla Anadolu Lisesi, Tuzla Orhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla İTOSB Mesleki ve Teknik Lisesi, Tuzla Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tuzla Kaşif Kalkavan Çok Programlı Anadolu Lisesi, Tuzla Piri Reis Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla Behiye Dr. Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi, Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi, Tuzla Asım Kibar Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi katılıyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, genç yeteneklerin keşfedilmesi, bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda teşvik edilmesi için tüm imkanları sağladıklarını belirterek “Çocuklarımızı ve gençlerimizi, eğitim birimlerimizdeki ücretsiz kurslara, kültür, sanat ve spor faaliyetlerine bekliyoruz” dedi.