Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi, Lise Son Sınıf Öğrencisi YKS Adaylarına Boğaz Turu Düzenliyor

z17.04.2018

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS’ye katılacak lise son sınıf öğrencilerine boğaz turu düzenliyor. 3 bini aşkın öğrencinin katıldığı gezilerde ulaşım ve ikramlar Tuzla Belediyesi tarafından ücretsiz sağlanıyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonunda geleneksel bir organizasyona dönüşen YKS Adaylarına Boğaz Turu, bu yıl da devam ediyor. YKS’ye hazırlanan lise son sınıf öğrencisi 3.024 öğrenci için hazırlanan boğaz turunun ilk grubu, 17 Nisan 2018 Salı günü Beylerbeyi İskelesi’nden boğaz turuna katıldı. Tekneler, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Oluver Öztürkler ve Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada tarafından uğurlandı.
Tuzla Belediyesi tarafından okullarından alınıp geri getirilen öğrencilere, boğaz turundan çeşitli ikramlarda bulunuldu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü istikametinde süren Boğaz Turu, Poyrazköy İskelesi’nde sona erdi. 3 güne ayrılan programda boğaz kıyısını denizden gözlemleyen ve deniz havası alan gençler, müzik eşliğinde eğlenceli bir gün geçirdi.
Boğaz turuna katılan öğrenciler, 2 ay sonra katılacakları YKS öncesi boğaz turu düzenleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.