Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Hastanede Yatan Çocukların Bayramını Kutladı

z24.04.2018

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Devlet Hastanesi  Çocuk Polikliniği’nde tedavi gören 10 miniği odalarında ziyaret ederek Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Eğitim Komisyonu’nda görev alan Kadın Kent Gönüllüleri ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri, tedavisi devam eden çocuk hastaları hastane yatağında ziyaret ederek hediyeler verdi. Tuzla Devlet Hastanesi doktorları ve Baş Hemşire Rabia Tunç da, ziyarete katıldı. Hastanede tedavi gören çocuk hastaların moral ve motivasyonlarını arttırarak onları dünyanın ilk ve tek Çocuk Bayramı’nda yalnız bırakmayan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri, çocukları palyaço ve animatör eşliğinde eğlendirerek unutulmaz bir bayram yaşattı.
Tek tek odalarında ziyaret edilen çocuklara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadı Yazıcı’nın selamları ve hediyeleri iletildi. Hasta yatağında palyaço, animatör ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın hediyeleri ile önce şaşkınlık, ardından sevinç yaşayan minikler, bayram sevincini odalarında yaşadı.
Çocuklarına refakat eden aileler de, sürpriz bayram kutlaması nedeniyle Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.