Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi 3. Sokak Oyunları Olimpiyatı’nda Dereceye Giren Okullar Ödüllendirildi

z24.04.2018

Tuzla Belediyesi, her yıl geleneksel hale getirdiği 3. Sokak Oyunları Olimpiyatı’nın finalleri ve ödül törenini, Çocuk Festivali kapsamında düzenledi. Olimpiyatın bu yılki şampiyonu Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu oldu.
Tuzla Belediyesi tarafından bu yıl 22 okulda düzenlenen 3. Sokak Oyunları Olimpiyatı’nın finali ve ödül töreni, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda gerçekleştirildi. Tuzla Belediyesi Çocuk Festivali kapsamında yer alan 3. Sokak Oyunları Olimpiyatı’nın finalinde okullarını temsil eden çocuklar, 5 ayrı kategoride yarıştı. Top sektirme, seksek, ip atlama, mendil kapmaca ve sandalye kapmaca oyunlarında zevkli ve bir o kadar çekişmeli mücadeleler gerçekleştiren çocuklar, bayram sevincini ödülleriyle birlikte yaşadı.
Tuzla Belediyesi 3. Sokak Oyunları Olimpiyatı’nda dereceye giren okullar ve okullarını temsil eden öğrencilere kupa, madalya ve ödülleri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı adına Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan tarafından verildi.

Tuzla Belediyesi 3. Sokak Oyunları Olimpiyatı Sonuçları

1.Okul – Tuzla Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu

Ecrin Kenan

İrem Naz Kurgun

Gül Demirtaş

İsmail Efe Maden

Sezgin Erbaş

İsmet Kağan Korkutan

2.Okul – Peyami Safa İlkokulu

Nafiz Cihan Öztürk

Egemen Canbaz

Kerem Salman

Ayşe Serra Özev

Arifenur Aktaş

Zehra Bingöl

3.Okul – Aydınlı İlkokulu

Cemre Sezgin

Melek Nur Dursun

Yasemin Saatçi

Kerem Yeğen

Muhammet Talha Yosma

Efe Aslan