Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Şehit, Gazi ve Yetim Annelerinin Gününü Kutladı

z15.05.2018

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri, hayırsever bağışçının desteği ile şehit, gazi ve yetim annelerine özel Anneler Günü programı düzenledi. Dr. Fatma Yazıcı, “Bizler de sizin evlatlarınızız, sizlerin evlatları da bizim evlatlarımızdır” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Kader Turgut Kara, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Serpil Sağlam, Kadın Kent Gönüllüleri, Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu ile Yetimler Komisyonu’na kayıtlı annelere ‘Anneler Günü’ programı düzenledi. Üsküdar’da birlikte kahvaltı yapan anneler, daha sonra birlikte Çamlıca Tepesi’ne çıktı.

Bu Günler, 1 Günle Sınırlı Değil
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve beraberindekiler, programa katılan annelere Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Komisyonu atölyesinde ihtiyaç sahibi kadınlar tarafından yapılan bez çantaları hediye etti. Dr. Fatma Yazıcı, hayırsever bağışçıya da hediye vererek teşekkür etti.
Konuklarına ve hayırsever bağışçıya teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Bizim için bu günler, bir gün ile sınırlı değildir. Tuzla Belediyesi olarak her gün sizin yanınızdayız. Annelik en kutsal görevdir. Siz, bizim başımızın tacısınız. Bizler de sizin evlatlarınızız, sizlerin evlatları da bizim evlatlarımızdır. Rabbim, bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hepimizin ‘Anneler Günü’ kutlu olsun” dedi.