Tuzla Belediyesi Kültür Evi, İftardan Sonra Dernek Etkinliklerine Ev Sahipliği Yapıyor

z24.05.2018

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri işbirliğiyle düzenlenen hemşehri dernekleri iftarının ardından Tuzla Belediyesi Kültür Evi’nde dernek etkinlikleri düzenleniyor.
Tuzla Belediyesi, 3 yıldır geleneksel olarak sürdürdüğü hemşehri dernekleri iftarına bu yıl dernek etkinliklerini de ekledi. Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’ndaki Anadolu Kültür Merkezi’nde birlikte iftar açan hemşehriler, daha sonra aynı koridordaki Tuzla Belediyesi Kültür Evi’nde dernek etkinliğine katılıyor. Derneklerin temsil ettiği yörenin kültürünü, folklorunu tanıttığı etkinliklerde hemşehriler keyifli zaman geçiriyor.
Tuzla Çankırılılar Derneği de önceki akşam Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda 1500 kişilik iftar düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Çankırılılar Derneği iftarına katıldı. Çankırılılar Derneği, iftarın ardından Tuzla Belediyesi Kültür Evi’nde Yaren Gecesi düzenlendi. Yaren Meclisi kuruldu, mahalli oyunlar oynandı.