Haberler

Haberler

Tuzla’da Cami Sohbetleri, Helva ve Osmanlı Şerbetiyle Tatlandı

z13.06.2018

Tuzla Belediyesi, Ramazan ayında ilklerine bir yenisini daha ekledi. Tuzla Belediyesi, Ramazan ayında 12 camide teravih namazının ardından Cami Sohbetleri düzenledi.
Tuzla Belediyesi, Ramazan ayında Cami Sohbetlerinin ilkini İçmeler Merkez Camisi’nde düzenledi. Sohbetler sırasıyla Emlak Konut Camii, İmam-ı Gazali Camii, Aydıntepe Merkez Camii, Sultan 1. Ahmet Camii, Mimarsinan Merkez Camii, Evliya Çelebi Mahallesi Mopaş Camii, Nalbant Camii, Orhanlı Merkez Camii, Çiçekçiler Camii, Şifa Mahallesi Mevlana Camii ve Aydınlı Nişancı Mehmet Camisi avlularında gerçekleştirildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve başkan yardımcıları, Enderun usulü kılınan teravih namazının ardından mahalle sakinleriyle cami avlusunda sohbet etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın helva ve Osmanlı Şerbeti ikramı Tuzla Belediyesi Mobil Mutfak aracından garsonlar tarafından servis edildi.

Birlik ve Beraberliğe Çok Daha Fazla İhtiyacımız Var
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cami Sohbetleri’nde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Başkan Yazıcı, “18 devlet kurduğumuz gibi bazen belki düşeriz, bazen kalkarız -Allah bir daha yaşatmasın- ama gerekirse de yine o mücadeleyi verir geleceğimizi en iyi şekilde kurtarırız. Bu coğrafyada çok daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Tuzla’da da hep birlik ve beraberlik içeresinde güzel işler yapmaya çalıştık. Allah bunların daha da iyisini yapmayı nasip etsin. İstanbul’un en ucunda olmamıza rağmen tüm imkânlarımızla hizmetlerimizle insanların Tuzla’ya geliş sebeplerini arttırdık. Tüm belediyecilik hizmetlerini Tuzlamız’da yaşatmaya çalıştık. Tuzlamız’da belediyecilik hizmetleri ve yaşam standartlarını Allah’ın izniyle en iyi noktaya getirmeye çalıştık.” şeklinde konuştu.