Haberler

Haberler

Dr. Fatma Yazıcı, Şehit Ailelerine Bayram Ziyaretinde Bulundu

z13.06.2018

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla’da yaşayan şehit ailelerinin evlerini ziyaret ederek aileleriyle bayramlaştı. Dr. Fatma Yazıcı, şehit ailelerine “Sakın ola ki “Yalnız kaldım, kimse kapımı çalmıyor” diye üzülmeyin. Biz her daim yanınızdayız. Bizleri de bir evladınız bilin” mesajını verdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Kader Turgut Kara ve komisyonu üyeleri, 7 şehit ailesini evinde ziyaret etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve beraberindekilerin şehit annesi Ayser Eraslan ile başlayan bayram ziyareti, Şehit Ünal Gülüşen’in ailesi ile devam etti. 2009 yılında Şehit olan Bahadır Han Solak’ın ailesi, 2016 yılında şehit olan Bayram Aksu’nun eşi, 1994 yılında şehit düşen Davut Ayhan ve 1997 yılında şehit düşen Bekir Demir’in ailesi ziyaret edildi. Son ziyaret eşi yıllar önce şehit düşen Rasime Önal’a yapıldı. Dr. Fatma Yazıcı ve beraberindekiler, bayram ziyaretlerinde şehit aileleri ile duygusal anlar yaşadı.
Şehit ailelerine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın selamını ileten Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla Belediyesi olarak sizlerin her zaman yanınızdayız” mesajı verdi. Dr. Fatma Yazıcı, “Üzerinden yıllar da geçse evlat evlattır, eş eştir. Vatan uğruna en değerli varlıklarınızı toprağa verdiniz. Rabbim onları şehitlik mertebesine ulaştırdı. Sakın ola ki “Yalnız kaldım, kimse kapımı çalmıyor” diye üzülmeyin. Biz her daim yanınızdayız. Bizleri de bir evladınız bilin” dedi.