Tuzla'da Ramazan Etkinlikleri, Ufuk Akın Konseriyle Sona Erdi

z13.06.2018

Tuzla Belediyesi’nin Şelale Eğitim Parkı’nda düzenlediği Ramazan Etkinlikleri, Ufuk Akın’ın ilahi konseri ve sema gösterisi ile sona erdi.
Tuzla Belediyesi, bu yıl Ramazan etkinliklerini Şelale Eğitim Parkı’nda gerçekleştirdi. Tuzla Belediyesi’nin Ramazan ayı programında 16 farklı etkinlik düzenlendi. Tuzla Belediyesi Ramazan etkinlikleri, iftardan sonra İllüzyonist, Meddah, Orta Oyunu, Karagöz-Hacivat, yarışmalardan oluşan çocuk etkinlikleri ile başladı. Ramazan’nın manevi iklimini yaşatan etkinlikler, Tuzlalılar ile buluştu. Tuzla Belediyesi’nin Ramazan programı, iöyleşiler, konserler, anma programları, şiir dinletileri ve özel etkinliklerden oluştu.
Tuzla Belediyesi Ramazan etkinlikleri, Ufuk Akın’ın ilahilerden oluşan konseri ve sema gösterisi ile sona erdi. Akın, “Beni Tuzla halkıyla buluşturan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederim. Tuzla’da olduğum için mutluyum ama Ramazan ayını geride bırakmanın da hüznünü yaşıyorum” dedi