Haberler

Haberler

Tuzla Halkı, Kardeşlik Bağını Ramazan Bayramı’nda da Yaşattı

z18.06.2018

Ramazan Bayramı, Tuzla’da huzur ve sevinç içinde idrak edildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe protokolü ve vatandaşlar ile bayramlaştı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayram namazını Mimarsinan Mahallesi Gümüşpınar Camisi’nde kıldı. Başkan Yazıcı ve cemaat, bayram namazının ardından camide bayramlaştı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, hemşehri derneklerinin bayram sabahı geleneklerine de katıldı. Başkan Yazıcı, Ağrılılar Derneği’nde “Halise” yemeğine katıldı, Trabzon Ağasarlılar Derneği’nde keşkek kazanından ikramda bulundu, Bingöl Adaklılar Derneği ve Bitlisli Ulubaylar ailesinin bayram kahvaltısına katıldı.

İlçe Protokolü ve Vatandaşlar, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Bayramlaştı
Tuzla’da ilçe protokolü ve vatandaşlar, bayramın ilk günü Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde bayramlaştı. Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Deniz Harp Okulu Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Kurmay Albay Yavuz Selim Turan, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar kardeşlik bağıyla bayramlaştı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayramın ilk günü Yayla Mahallesi Nalbant Camisi’nde kıldığı Cuma namazının ardından cemaatle cami avlusunda bayramlaştı