Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, “Babalar Günü” Özel Etkinliği Düzenledi

z18.06.2018

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, “Babalar Günü”ne özel etkinlik düzenledi. Anne ve 3-6 yaş çocukların eğitimini sürdüren merkez, bu kez babaların gününe özel etkinliğiyle adından söz ettirdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonu ile hizmete kazandırdığı Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, birbirinden güzel etkinlikleri Tuzlalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde Babalar Günü’ne özel program düzenledi.


“Bana Bir Masal Anlat Baba” Yarışmasında Dereceye Giren Babalar ve Çocukları Ödüllendirildi
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin Babalar Günü etkinliği, kursiyer çocuklar ve babalarının hazırladığı lirik dans gösterisi ile başladı. “Bana Bir Masal Anlat Baba” şarkısı eşliğinde babaları ile beraber sahne alan AÇEM’li minikler, izleyenlerden büyük beğeni aldı. Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak, çocukların babaları ile olan ilişkilerini geliştirmeleri amacıyla düzenlenen, babaların çocuklarına kitap okuduğu “Bana Bir Masal Anlat Bana” isimli yarışmada dereceye giren 10 baba ve çocuğuna ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışmada dereceye giren babalar ve çocuklarına madalya ve sertifikaları Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan ve Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada tarafından verildi.
Programa konuşmacı olarak katılan Sosyolog Yusuf Özkan Özburun “Ailede Çocuklar ve Eşler Arası İletişim” konulu semineri ile bilgi ve deneyimlerini izleyicilere aktardı. Program, minik kursiyerlerin Babalar günü özel korosu ve sahne gösterisi ile sona erdi.