Haberler

Haberler

Tuzla Protokolü, Şehit Kabirlerini, Şehit ve Gazi Ailelerini Ziyaret Etti

z14.07.2018

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve ilçe protokolü, 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında şehit kabirlerini, şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek minnet ve vefasını bir kez daha gösterdi.
FETÖ/PDY terör örgütü tarafından milli iradeye karşı girişilen darbe girişiminin 2. yıldönümünde Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Pendik Müftüsü Hüseyin Baş vatan ve demokrasi şehitlerini dualarla andı. Kaymakam Çalışır ve beraberindekiler şehit Umut Eraslan, Ertan Bayraktar, Murat Aşçı ve Mustafa Ağaçyetiştiren’in kabirlerini ziyaret etti. Kaymakam Çalışır ve beraberindeki heyet, şehit Bayram Aksu, Ömer Öner, Burak Perçin’in ailelerini ziyaret etti, gazi Edip Nergüz ile 15 Temmuz demokrasi gazileri Üzeyir Civan ve Ferhat Yücel’in evine misafir oldu. Şehitlik ve ev ziyaretlerinde Çiçekçiler Camisi İmamı Selami Üstündağ, aziz şehitlerimiz ve Hakk’ın rahmetine kavuşan gazilerimizin ruhuna dualar okudu.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Vatani görevini yaparken ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını hiçe sayan, 15 Temmuz’da da milletin emaneti olan silahlarla millete kurşun sıkan hainlere göğsünü siper eden, hainlere fırsat vermeyen tüm şehitlerimiz ve gazilerimize minnettarız. Onların bu mücadelesini biz sürdüreceğiz” dedi.