Haberler

Haberler

Tuzla’da Engeller Sporla da Aşılıyor

z10.12.2018

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin “Engellerimizi Sporla Aşıyoruz” projesi kapsamında Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Orhanlı Spor Özel Çocuklar Futbol Takımı halı saha futbol maçında ter döktü.
Tuzla Belediyesi Orhanlı Halı Sahası’nda oynanan maçta Özel Çocuklar ile Gençlik Meclisi üyeleri, zevkli bir mücadelenin tarafları oldu. Maçta, saha dışında olduğu gibi saha içinde de dostluk, sevgi ve yardımlaşma duyguları galip geldi. Aldıkları eğitimle futbol bilgisi ve tekniğini ortaya koyan Özel Çocuklar, bu faktörlerin artısını skora da yansıttı. Maçı Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir, Orhanlı Spor Kulübü Başkanı Tevfik Şahin, Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Selami Gülırmak, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hüseyin Kurt ile engelli çocukların aileleri izledi. Maç, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Orhanlı Spor Özel Çocuklar Futbol Takımı velileri, engelli bireylerin sosyalleşmesi için verilen destekten dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.