Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, “Bizim Çocuklarımız”ın Doğum Günlerini “Askıda Pasta” İle Kutluyor

z15.01.2019

Ülkemizde yardımlaşma ve dayanışmanın örnekleri arasında yer alan askıda ekmek, askıda kıyafet ve askıda yemek uygulamalarına Tuzla’da askıda pasta eklendi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından düzenlenen “Askıda Pasta” uygulaması ile “Bizim Çocuklarımız”ın doğum günleri kutlanıyor.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu, komisyona kayıtlı 9-14 yaş aralığındaki “Bizim Çocuklarımız”ın doğum günlerini askıda pasta uygulaması ile kutluyor. Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Moda Tasarım öğretmeni ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllüsü Aslı Gök’ün yardımlarıyla düzenlenen askıda pasta uygulaması ile “Bizim Çocuklarımız”ın doğum günleri kutlanıyor. Sevdiği çizgi film kahramanları ile süslenen pastalar ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın hediyeleri ile doğum günlerini kutlayan çocuklar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Kadın Kent Gönüllülerine teşekkür etti.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, topladığı bağışlarla pasta yaparak askıda pasta uygulamasına gönüllü destek veren Aslı Gök’e teşekkür etti. Dr. Fatma Yazıcı, “Askıda pasta modeliyle sürpriz doğum günleri düzenleyerek yetimlerimizin yüzünü güldürüyoruz. Askıda pastalarımızı yapan Aslı Gök’a çocuklarımız adına teşekkür ederiz” dedi.