Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Yardımları İlmek İlmek Dokuyarak Ulaştırıyor

z14.02.2019

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla’nın Gönüllü Kadınları, ihtiyaç sahiplerine yardım elini ilmek ilmek dokuyarak ulaştırıyor. Yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin pekişmesinde el emeği, göz nuru ve maharetini de ortaya koyan kadınlar, Vanlı öğrencilere atkı ve bere gönderdi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Eğitim ve Çocuk-Gençlik Komisyonları, Özel Tuzla Keşif Anaokulu, Tuzla Devlet Hastanesi ve Tuzla Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle “Bir İlmek de Sen At” kampanyası düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve gönüllü kadınlar, 12 Aralık 2018’de başladıkları kampanyada çocuklar için atkı ve bere ördü. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllüleri, Özel Tuzla Keşif Anaokulu yetkilileri, Tuzla Devlet Hastanesi’nde görevli hemşireler, ördükleri atkı-bere ve topladıkları kitapları Van’ın Saray İlçesi Koçbaşı İlkokulu’na göndermek üzere paketlemesini de kendi elleriyle yaptı.

Dr. Fatma Yazıcı, Gönüllülere Teşekkür Etti
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, kampanyaya destek veren gönüllülere teşekkür etti. Dr. Fatma Yazıcı, “Türkiye’mizin dört bir tarafında, nerede bir ihtiyaç varsa belediyemiz, Kadın Kent Gönüllülerimiz ve kurumlarımızın desteğiyle ulaşmaya çalışıyoruz. Van Saray Koçbaşı İlkokulu’nun ihtiyaçları olduğunu öğrendik ve kayıtsız kalamadık. Anaokulu velilerimiz, Kadın Kent Gönüllülerimiz ve Tuzla Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşirelerimiz ile ilk ilmeği birlikte attık. Emeği geçen tüm gönlü güzel kadınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, hazırladığı pakete “Güzel Günlerde Kullanmanız Dileğiyle - Dr. Fatma Yazıcı” yazılı not kağıdı bıraktı.