Haberler

Haberler

Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Ordulular Bir Araya Geldi

z18.02.2019

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Ordulular bir ve beraber oldu. Kültürünü tanıtan Ordulular, yöresel lezzetleriyle damaklarda tat bıraktı.

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Ordulular Gecesi’ne AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, AK Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Çetin, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Dr. Turgut Özcan ve Derya Bacacı, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin temsilcileri ile Tuzla ve çevresinde yaşayan Ordulular katıldı.

Şadi Yazıcı, Tuzla’da Örnek Bir Başkanlık Sergiliyor
Tuzla Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Irmak, selamlama konuşmasında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Ordulular’a ve kendisini Ordulular ile buluşturan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Uçma, “Tuzla’da olmak, Tuzlalı olmak ve Tuzla’da Ordulu olmak ya da başka bir yerli olmak büyük bir şans. Çünkü sevgili başkanım Şadi Yazıcı sadece bir belediye başkanı değil. O bir mütefekkir, bir düşünür, bir toplumun nasıl yönetileceğini, hangi ölçülerle davranılacağını, tarihsel devlet yönetimleri de dahil tamamına vakıf bir hekim hassasiyeti ile dizayn edip gerçekten Tuzla’da örnek bir başkanlık sergiliyor. Şadi Yazıcı, çok değerli bir kardeşimiz, başkanımız, dostumuz. Kendisini buradan selamlıyoruz, muhabbetlerimizi iletiyoruz” dedi.
Ordulular’a birlik ve beraberliklerini sürdürme çağrısında bulunan İsmet Uçma, “Hepinizi çok seviyoruz. Birbirinizi yüceltin, birbirinizden ilgi alakayı esirgemeyin, protokol sıralarına fazla uymayın, gördüğünüz arkadaşlara mikrofon uzatın, onları onurlandırın siz de onurlanacaksınız. Ordu zaten başkalarının sırtında olmaktan çok başkalarını sırtında taşımayı seven nadide bir ilimizdir. Ordulular’ı hasretle, muhabbetle selamlıyoruz. İyi ki varsınız. Sizlerle birlikte olmaktan büyük bir onur ve gurur duydum” şeklinde konuştu.

Ordulular, Başkan Yazıcı’ya Portresini Hediyesini Etti
AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma’nın ardından Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Derya Bacacı ve Ahmet Çabuk, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı temsilen selamlama konuşması yaptı. MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve AK Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Çetin de konuşmalarında Ordulular’ı selamladı.
Ordu Dernek Başkanları, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın portresini Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Derya Bacacı’ya hediye etti.
Ordu’ya ait yöresel lezzetlerin ikram edildiği gecede Ordulular şarkıları bir ağızdan seslendirerek doyasıya eğlendi.