29 Yıllık Hayalin Eserleri, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde Sergileniyor

z18.02.2019

Sanatçı Mehmet Zeki Sevinç’in 29 yıllık hayalini gerçekleştirdiği “Yaşam ve Varoluş” Sergisi, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sergileniyor.
1990 yılında maddi imkansızlıkları nedeniyle resim yapma hayalini askıya alan Mehmet Zeki Sevinç, 29 yıllık hayalini “Yaşam ve Varoluş” sergisinde gerçekleştirdi. Ressam M. Zeki Sevinç’in yağlı boya ve kara kalem resim eserlerinden oluşan sergisi, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Sevinç, “Yaşamım boyunca gerçekleştiremediğim sanat sevgime, varoluş ümidi ile yeniden başladım. Topluma ve ülkeme faydalı olabileceğim sanat dalında başarılı olmak için bu yola çıktım. Bana bu imkanı sağlayan, eserlerimi sanatseverler ile buluşturan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederim” dedi.
M.Zeki Sevinç’in “Yaşam ve Varoluş” sergisi, 3 Mart 2019 Pazar gününe kadar Rumeli Kültür Merkezi’nde sergilenecek.