Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Şiirden Ezgiye Konseriyle Sahne Aldı

z18.02.2019

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla hizmet veren Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, “Şiirden Ezgiye” konserinde beraber ve solo şarkıları, şiirleri ile yeteneklerini başarıyla sahneledi. Minik yüreklerin sesi, öncelikle ailelerine gurur kaynağı oluşturdu.
8-14 yaş arası öğrencilere hizmet veren Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, konser programında müthiş performansıyla göz doldurdu. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nde müzik eğitimi alan kursiyerlerden oluşan Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Çocuk Korosu, “Şiirden Ezgiye” konserinde gönüllere hitap etti. Tuzla Belediyesi Şifa Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri Bilgi Evleri öğrencisi Sudenaz Şaprak ile sunucu Bilal Şener birlikte sundu. Ünlü şairlerin birbirinden güzel şiirleri ve değerli bestekarların zihinlerde iz bırakan ezgilerinden derlenen program, Aleyna Davran’ın Arif Nihat Asya’nın “Bayrak” adlı şiirini seslendirmesiyle başladı. Barış, kardeşlik, dostluk üzerine yazılan şiir ve ezgileri okuyan koro, unutulmayacak bir programa damga vurdu.
Program, kursiyerler, onları yetiştiren öğretmenler ve idari kadronun “Tebessüm” şarkısını birlikte seslendirmesiyle sona erdi. Çocuklarının başarısıyla gururlanan veliler, sahnede yıldızlaşan kursiyerleri alkışlarıyla destekledi. Veliler, çocuklarına özgüven kazandıran, kültür ve sanat etkinliklerinde yeteneklerini keşfetme ve sahneleme imkanı sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.