Haberler

Haberler

Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’ne Bayram Ziyaretinde Bulundu

z31.05.2019

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi ziyaret ederek büyüklerimizle ile bir araya geldi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu’nda görev alan Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’ndeki büyüklerimizi ziyaret ederek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramlarını kutladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, büyüklerimizi tek tek ziyaret ederek el öptü, dualarını aldı. Dr. Fatma Yazıcı, “Sizlerle bizleri bu çatı altında buluşturan Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederiz. Mübarek Ramazan ayı içindeyiz. Bugün de Kadir Gecesi. Sonrasında ise bayramın coşkusunu birlikte yaşayacağız.  Allah vatanımızı, milletimizi ve ülkemizi korusun. Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımız mübarek olsun” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve beraberindekiler, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinlerine karanfil dağıttı.  Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinleri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya teşekkür etti.