Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Mutlu Kadın, Mutlu Toplumun Temelidir

z13.03.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Sakaryalılar Derneği Kadın Kolları’nı ziyaret etti. Yazıcı, “Mutlu kadın, mutlu ailenin temelidir. Kadının mutluluğu aileyi, ailenin mutluluğu da toplumu mutluluğunu oluşturur” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Tuzla Sakaryalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları’nı ziyaret etti. Sakaryalı bayanlar, Dr. Fatma Yazıcı ve Pınar Bulut’u birer buket çiçekle karşılayarak Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Mutlu Kadınlar, Mutlu Aileler
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, yaptıkları tüm çalışmaların “Mutlu kadınlar, mutlu aileler” hedefini taşıdığını söyledi. Yazıcı, “Bütün derneklerde kadın kolları olmasını istiyoruz. Kadınlarımızın belli aralıklarla hemşeri derneklerinde bir araya gelerek paylaşımlarda bulunmasının önemine inanıyoruz. Biz, her zaman kadınlarımızla bir aradayız. Sadece belli günlerde değil yıl boyunca kadınlarımızla bir takım çalışmalarda bulunmaya çalışıyoruz. Ve bunu her platformda yapmaya çalışıyoruz.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Kent Konseyi ve Tuzla Belediyesi Anne Sağlık Çocuk Eğitim Merkezleri’nde yapılan çalışmalarla ailelerimizi güçlendirerek mutlu kadınlar mutlu ailelere zemin oluşturmak istiyoruz. Eğitim merkezlerimizde kültürel ve sanatsal faaliyetlerle gençlerimizi eğitiyoruz. Mutlu kadın, mutlu ailenin temelidir. Kadının mutluluğu aileyi, ailenin mutluluğu da toplumu mutluluğunu oluşturur. Biz de çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, belirtilen hedeflerin toplumsal hareketle başarıya ulaşacağını vurguladı. Bu konuda sivil toplum örgütleri ve derneklerin çok önemli bir paydaş olduğunu hatırlatan Yazıcı, “Kadınların refahı yükseltilmiş, mutlu bir ortamda yaşayabilmesi için maddi ve manevi yapmamız gereken çalışmaları, bu yöndeki adımları hep birlikte atmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Sakaryalı kadınların sosyal içerikli projeler hakkındaki sorularını da yanıtladı.