Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tıp Bayramı'nda Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdüler

z16.03.2015

Tuzla Protokolü ve doktorlar, 14 Mart Tıp Bayramı’nda “Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz” sloganıyla Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne katıldı.
Sağlık Bakanlığı'nın 2015 yılında “Bir Adım Hareket, Bin Adım Sağlık” projesi kapsamında her hafta cumartesi günü düzenlenen Sağlık Yaşam Yürüyüşü’ne Tıp Bayramı’nda ilçe protokolü ve doktorlar katıldı.  Tuzla sahilinde gerçekleştirilen yürüyüşe Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, İstanbul İl Halk Sağlığı Müdürü Prof. Dr. G. Nurhan İnce ve idari yöneticiler, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Çelikel ve Turgut Özcan, Tuzla Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Dr. Ahmet Karakaşlı, Tuzla’da görev yapan doktorlar ve vatandaşlar katıldı.

Tıp Bayramı’nda Çifte Kutlama
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yürüyüşe katılanları Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda ağırladı. Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi’ndeki sohbete ise gençlerin sürprizi damga vurdu. Gençler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın hem doğum gününü hem de Top Bayramı’nı pasta keserek kutladı.