Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Güncel Posta Gazetesi Dr. Şadi YAZICI'yı Köşesine Taşıdı

z12.02.2015

ŞADİ YAZICI NE YAPIYOR ÖYLE?

Güncel posta Gazetesi Köşe Yazarı olan Dr. Hamit KURT 10.02.2015 tarihli köşe yazısında Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi YAZICI'ya yer verdi. Kamuoyu Araştırma firmalarına eleştirel bir dille yaklaşan Dr. Hamit KURT Dr. Şadi YAZICI'nın Tuzla da yaptığı icraatlerden bahsetti.

İşte ilgili köşe yazısı:

"Araştırma Şirketleri!... İstanbul ilçe belediyelerini nasıl araştırıyorsunuz? İlçe bazındaki araştırmalarınıza neye göre puan veriyorsunuz? Araştırma Şirketleri size diyorum huhu!

Anketlerinizde Şadi Yazıcı neden ilk sıralarda yok çok merak ettim yahu. 

Araştırma şirketleri, sizler için daha tarafsız ve doğru tespitler yapasınız diye Tuzla’yı ele aldım.

YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME

Baştan belirteyim Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın avukatı değilim, sadece doğru işlerin hakkını vermek gerektiğine inanıyorum.

Yazıcı, yaklaşık 6 senedir durmadan, yorulmadan çalıştı, çalışacak ve belli ki durmayacak.

Ne mi yapıyor?

Başkan Yazıcı, ne yapmıyor desek daha isabetli ve de sayması daha kolay olur.

Yazıcı, uyumuyor, yemiyor, içmiyor, ailesini ihmal ediyor ve en önemlisi hayatını yaşayamıyor. 

HİZMETTE KUSURSUZ İLÇE TUZLA

Bir İlçenin neye ihtiyacı var ya da bir ilçede ne olması gerekir?

Sosyal Tesis mi, Nikah Sarayı mı, Kültür Merkezi mi, Yüzme Havuzları mı, Spor Alanları mı, Piknik Yerleri mi, Sosyal Donatı Alanları mı, Aşevi mi diyorsunuz?

Hepsi Tuzla’da mevcut.

Tuzla’da ailenle zaman geçireceğin, yemek yiyebileceğin birbirinden güzel 4-5 sosyal tesis var.  Örnek vermek gerekirse, o tesislerde, enfes köfte yanında pilav ve püresini 5 TL’ye yiyebiliyorsunuz. Kırmızı et yemiyor musunuz? Onun da çaresi var. Belediye ait balık restoranında doyasıya balık keyfi yapabilirsiniz.

 Şelale Park diye bir park yapılmış, parktan çok bir yaşam alanı. İçinde sosyal tesisi, şelalesi, olimpik havuzları, at binme alanı, uzay istasyonu vs….

Tuzla’da devam eden Marina’dan bahsetmeyeceğim. Bu proje bittiğinde gidip görmeniz gerekecek zaten…

Ulaşımdan biraz bahsetmek gerekirse, Havaray, Marmaray desem yeterli olur mu? İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı başında olan Tuzla’ya Havaray yapılıyor. Marmaray’ın uzantısı da zaten Tuzla’dan geçecek.

ABARTMIYORUM, HAKKINI VERİYORUM

Şimdi şöyle düşünüyor olabilirsiniz. Çok abarttınız Hamit Bey!

Hayır, abartmadım. Bu çalışmaların çoğunda İstanbul Büyükşehir’in desteği vardır muhakkak. Nitekim ilçenin sorunları ve çözümleri, ilçeye değer katacak projeler, İlçe Belediye Başkanı’nın vizyonu doğrultusunda gerçekleşir. 

İşte Şadi Yazıcı bunu gerçekleştiriyor.

TUZLA NÜFUS: 221.620

221.620 nüfuslu Tuzla’nın Vizyonu: Hizmet Sektöründe, müşteri odaklı yönetim sistemini benimseyen, kaliteli hizmet anlayışını özümsemiş, sürekli kendini yenileyen ve farklılığını hissettirebilen, İstanbul’un incisi olan Tuzla’da örnek bir sosyal tesis olmaktır.

Tuzla’nın vizyonunu beğendiyseniz, hadi o zaman Ay Yıldız Sosyal Tesisleri’nde köfte yemeye. Köfteden sonra da Hüseyin’in çaylarrrrr hazır…"