Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Hizmet Kalitesi Artmaya Devam Ediyor

z18.02.2015

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri personeline performans değerlendirme ve vizyon belirleme programı çerçevesinde aldıkları eğitimlerin sertifikalarını verdi.
Tuzla Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi, Ayyıldız Sosyal Tesisleri, Palmiye Balık Restaurant Sosyal Tesisleri, Aydıntepe Sosyal Tesisleri, Orhanlı Sosyal Tesisleri, Şelale Cafe-Restaurant Sosyal Tesisleri, Tuzla Belediyesi Aşevi ve Tuzla Belediyesi Orhanlı Kültür Merkezi’nde görev yapan 155 personel, sertifikalarını düzenlenen programla aldı. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Kevser Şamlı ve Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Muammer Çukur ile müdürlüğe bağlı hizmet veren personel katıldı. Tuzla Belediyesi İşletme ve iştirakler Müdürlüğü personeli, performans değerlendirme ve vizyon belirleme programı çerçevesinde aldıkları eğitimleri sertifikaları ile belgelendirdi.
 
Başkan Yazıcı, Sosyal Tesisler Personelini Tebrik Etti
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, programda yaptığı konuşmada Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri çalışanlarını tebrik etti. Tuzla Belediyesi güvencesiyle nezih ortamlarda kaliteli hizmet sunan ekibin her ferdiyle bütüne yansıyan bir başarıya ortak olduğuna değinen Başkan Yazıcı, “Yaptığınız iş göreceli bir değerlendirmeye tabi tutulsa da, sizin Tuzla halkının damak zevkine en ekonomik yaklaşımla hitap ettiğinizi ve hizmetinizin beğenildiğini görüyoruz. Tuzla’da hizmet sektörüne yepyeni bir anlayış ve yenilik kattınız. Sosyal Tesislerimizde sadece Tuzla halkını değil, Tuzla dışından da çok sayıda vatandaşımızı ağırlıyoruz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, hizmet kalitesinin daha da yükselmesi için aldığınız eğitimin halkımıza en iyi şekilde yansıyacağına inanıyorum” dedi.