Meclis Kararları

Meclis Kararları

Meclis Kararı 07.06.2017 - 69

z22.06.2017

T.C.

TUZLA

BELEDİYE BAŞKANLIĞI



  MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ

...07.06.2017....

KARAR NO

 ...69....


KARARIN

KONUSU

Ayni Yardım Hk.

Belediye meclisini teşkil eden zevat

Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet ÇABUK’un Başkanlığında; Üyelerden- Serhan KURAL-İbrahim Nazmi İŞ – Av.Salih ÇEVİK – Soner BİBER - Derya BACACI – Yakup YILMAZ - İlker GÖKDEMİR – Çiğdem ARSLAN - İbrahim DENİZ - Köksal YÜZBAŞIOĞULLARI – Nuri ÖZYAVUZ - Turkut OKUR –Mehmet KİNSİZ – Bahrem KURUAĞAÇ - Kasım DURMAZ – Murat KANT – Cengiz GÜLOĞLU - Önder POLATOĞLU–Naci AYDIN– Gökhan ATABEK - Mustafa SEVİM – Yücel TÜRK - Necmettin BULUT- Maksut KARACA - Cengiz SUNAR’ın iştiraki ile toplandı.

Ö N E Rİ  :

    HUKUK, TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU RAPORU 

Rapor Tarihi             : 06.06.2017             

Rapor No                   : 2017/30                                                                             

Konu                          : Ayni Yardım 

               KOMİSYON İNCELEMESİ :

Ek : 12/04/2017 Tarih ve 111447826 Referans Numaralı ‘Bayburt Eğitim Kültür ve  Hizmet Vakfı’ na Ait

            Resmi Yazı 

            Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı’ nın 12/04/2017 Tarih ve 111447826 Referans Numaralı Resmi Yazısında belirtilmiş olan Bayburt iline kazandırılmak üzere ‘Aile Yaşam Merkezi’ ile birlikte, aile bireylerini oluşturan kadın ve çocukların birlikte zaman geçirebilecekleri, sosyal, kültürel, eğitime yönelik faaliyetler ile sportif tüm faaliyetlerin sunulması, yaşam alanı için fiziki imkanların iyileştirilmesi ve sportif malzemelerin temininin gerçekleştirilebilmesi için gerekli ayni yardımların makamınızca da uygun görülmesi halinde yazımızın Meclis’e havalesini tensiplerinize arz ederim. Şeklinde hazırlanan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 02.05.2017 tarihli ve 377 sayılı teklifi Komisyonumuzca incelenmiştir. 

              KOMİSYON GÖRÜŞÜ:

              “Ayni Yardım ile ilgili teklif dosyası Komisyonumuzca incelenmiş olup; teklifin Müdürlüğüne iadesine, Komisyonumuzca oybirliği ile uygun görülmüştür.  

                HUKUK, TARİFLELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU: Av.Salih ÇEVİK(Kom.Bşk.), İbrahim DENİZ(Kom.Bşk.V), İlker GÖKDEMİR(Rpr.), Av.Hüseyin İLDAN(Üye), Maksut KARACA(Üye). 

                K A R A R : “Ayni Yardım” ile ilgili Hukuk, Tarifeler ve İsimlendirme Komisyonunun 06.06.2017 tarihli ve 2017/30 sayılı raporunun, Komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, Tuzla İlçe Belediye Meclisinin, 6’ncı Seçim Dönemi, 4’üncü Toplantı Yılı, Haziran Ay’ı Toplantılarının 07.06.2017 Çarşamba günü yapılan 2’nci Birleşimi, 1’inci Oturumunda oybirliğiyle kararlaştırılmıştır.

Ahmet ÇABUK

Meclis 1’nci Başkan Vekili

Murat KANT

Divan Katibi

           İlker GÖKDEMİR

Divan Katibi





              G Ö R Ü L D Ü

 

           Dr. Şadi YAZICI

          Belediye Başkanı